Haal alles uit jouw Parkpas en geniet in de regio!

De Parkpas biedt jou de gelegenheid om de regio wel op een heel bijzondere manier te verkennen. Ontdek de horecagelegenheden, bezienswaardigheden, musea, streekproducten, attracties en het gevarieerde winkelaanbod in de regio. De diverse regionale ondernemers en initiatieven bieden je een leuke korting!

Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan een museum met een horecavoorziening in de buurt. Jij kunt jouw dag samenstellen zoals jij dit wilt, met voordeel!

De Parkpas

De Parkpas is geheel gratis! De Parkpas is bevestigd aan de huissleutel van jouw woning en is voorzien van een QR-code die jij kunt laten zien bij de deelnemende partners. Geniet van allerlei kortingen op leuke activiteiten, toegangskaarten en horeca in de omgeving van het park. Ook je fiets- en wandelroutekaart download je gratis via www.parkpas.nl! De pas is persoonlijk en geldig gedurende je verblijf op Landal De Reeuwijkse Plassen.

Bekijk de acties

Op deze website staan alle partners vermeldt met de acties die ze jou bieden. Filter de acties op een gewenste categorie bijv. eten en drinken of op de afstand vanaf Landal De Reeuwijkse Plassen.

Bekijk acties

Ga eropuit!

Een keuze gemaakt uit de vele leuke acties? Lees in de omschrijving of het wenselijk is dat je bijvoorbeeld moet reserveren en bekijk de openingstijden. Wil je meer informatie over het uitje bekijk dan de website van de partner. De deelnemende partners herken je onderweg aan de sticker op de deur.

Wij wensen je veel plezier!

Heb je een vraag?

Het kan zijn dat je nog een vraag hebt. Wij hebben de meest voorkomende vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

Ga naar de FAQ

 

Copyright afbeelding: VVV Gouda

Acties

Bekijk de vele partners en activiteiten waarbij jij op vertoon van de Parkpas een leuke korting ontvangt.

Bekijk acties
Parkpas

Op vertoon van de Parkpas profiteer je van leuke acties en kortingen. Een leuke manier om de omgeving te verkennen.

Meer weten