FAQ

Wij hebben speciaal voor jou de meest voorkomende vragen alvast op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen.

Op vertoon van de Parkpas wordt de korting van betreffende partner die aangeboden wordt op de website direct verwerkt bij de betaling. Let op: Neem je Parkpas mee bij een bezoek aan de deelnemende partners, de korting is geldig gedurende jouw verblijf bij Landal De Reeuwijkse Plassen. De deelnemende partners vind je op de website www.parkpas.nl en herken je door middel van de Parkpas sticker bij de entree.
De Parkpas is gratis en zit aan de sleutelbos van je woning. Na je verblijf lever je hem ook weer in samen met de sleutels.
Meld je dan bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen. Je kunt, zolang je gast bent van Landal De Reeuwijkse Plassen bij de receptie een nieuwe Parkpas aanvragen.
Nee, dit is helaas niet mogelijk. De Parkpas is exclusief voorbehouden voor gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen.
Je herkent de partners van Landal De Reeuwijkse Plassen aan de deelnamesticker bij de entree van de gelegenheid of winkel.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen.

Acties

Bekijk de vele partners en activiteiten waarbij jij op vertoon van de Parkpas een leuke korting ontvangt.

Bekijk acties
Parkpas

Op vertoon van de Parkpas profiteer je van leuke acties en kortingen. Een leuke manier om de omgeving te verkennen.

Meer weten