Eten en drinkenRelaxenIn Gouda

La Bodega

Ontvang een aperitief van het huis uit de Wine Market

La Bodega Wine Bar & Kitchen is dé plek waar sfeer, smaakvolle wijnen en verfijnde Mediterrane gerechtjes samenkomen. De twaalf open flessen, stuk voor stuk wijnpareltjes, nodigen uit om te proeven. Een ontdekkingstocht door de wijnwereld aan de Goudse Markt!

De enthousiaste gastheren- en vrouwen voorzien je graag van toelichting over de verscheidenheid aan wijnen uit alle werelddelen. Natuurlijk helpen ze je bij het maken van een keuze gericht op jouw persoonlijke smaak.

De chef-kok bereidt ondertussen kleine aangename gerechten uit landen rondom de Mediterraanse Zee die de perfecte combinatie vormen met de wijnsuggesties. Smaakvolle, kleine en mooie gerechten die de hele avond kunnen worden geserveerd. Je kunt deze delen of juist níet delen. Zin in vis, vlees of vega gerechtjes? Of liever starten met een uitgebreide borrelplank? Deze worden in de centrale open keuken met zorg bereid.

De Wine Market, de langgerekte muur met de wereld aan wijnen, biedt de unieke mogelijkheid om de open wijnen te proeven en te bestellen in halve en normaal formaat glazen. Omdat La Bodega altijd zoekt naar pareltjes, zijn vele wijnen uniek. Ze zijn vaak afkomstig van ambachtelijke, kleine wijnhuizen met kleinschalige productie. De allerlekkerste wijnen worden in beperkte oplage aan de Goudse Markt bij La Bodega afgeleverd. Juist dat maakt het proeven van het assortiment van de Wine Markt tot een ware ontdekkingsreis. Vind je de wijn heerlijk en wil je wat flessen mee naar huis voor jezelf of als kado? Alle flessen kun je ook voor thuis aanschaffen.

Urenlang genieten met jouw favoriete gezelschap in het knusse en comfortabele La Bodega: de lovende recensies liegen er niet om! De Wine Bar & Kitchen is een meer dan welkome aanwinst in Gouda. Zien we je snel?

Adres: Markt 32
2801 JJ Gouda
Telefoon: 0182 82 03 32
Website: www.labodega.nl
Bekijk ook:
Reeuwijk
Osteria

10% korting

Op het parkEten en drinken
Gouda
Koeien en Kaas Gouda

Ontvang een kopje koffie of thee van het huis

Eten en drinkenRelaxenIn Gouda
Reeuwijk
Ontdek de Krimpenerwaard

Gratis fietsroutes en foodkaart

Fiets en wandeltochtenEten en drinken