Partners

Breng je organisatie of actie onder de aandacht van de gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen!

Partners van Landal De Reeuwijkse Plassen profiteren van de meer dan 300.000 gastenovernachtingen op jaarbasis die erop uit willen gaan in de omgeving. 

Landal De Reeuwijkse Plassen biedt haar gasten de gratis Parkpas bij boeking van het verblijf. Direct na boeking heeft men dus al de mogelijkheid om zich te oriënteren op www.parkpas.nl

Op vertoon van de Parkpas krijgen de gasten standaard een exclusieve korting van 10% bij de horecagelegenheid in het park en profiteren zij van diverse acties bij de aangesloten partners. De actie/korting verschilt per partner. Bekijk hier de acties van de al aangesloten partners.

De Parkpas is een initiatief van ParqGreen Reeuwijkse Plassen in samenwerking met Landal De Reeuwijkse Plassen.

FAQ

Wij hebben de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail naar info@parkpas.nl of bel Netty van der Vlist, 0172 44 83 83.

Jouw organisatie profiteert zondermeer van de hoge bezoekersaantallen. De gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen willen eropuit in de regio en zij kunnen zich direct oriënteren op www.parkpas.nl na ontvangst van de gratis Parkpas bij aankomst. 
Je kunt je op twee manieren inschrijven.

Inschrijfformulier
Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Vul alle velden in en mail het ingevulde inschrijfformulier + een afbeelding (zie specificaties op het formulier) naar info@parkpas.nl.

Online inschrijven
Je kunt je hier eenvoudig online inschrijven als partner van de Parkpas. Vul de gewenste gegevens in en wij plaatsen jouw organisatie op de website, na het voldoen van het volledige factuurbedrag.

Binnen enkele dagen na ontvangst van de aanmelding en ontvangst van de volledige actie- en bedrijfsgegevens sturen wij je een factuur per e-mail. Wij verzoeken je deze factuur per omgaande te voldoen, waarna wij vervolgens jouw vermelding online plaatsen. Direct zichtbaar voor de gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen. Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan gerust per e-mail contact met ons op via info@parkpas.nl.

 
Klik hier om de tarieven en voorwaarden te downloaden voor partners van de Parkpas.

Nieuwe partner?

Interesse om partner te worden van Landal De Reeuwijkse Plassen? Meld je aan als partner van de Parkpas. Je kunt je online aanmelden via het inschrijfformulier of download het inschrijfformulier als PDF. Heb je een aanvullende vraag of wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar info@parkpas.nl

Online aanmelden     Download inschrijfformulier

Vermelding wijzigen

Wilt je de vermelding op deze site wijzigen? Geef gemakkelijk online jouw wijzing door.

Vermelding wijzigen

 

Copyright afbeelding: VVV Gouda

Acties

Bekijk de vele partners en activiteiten waarbij jij op vertoon van de Parkpas een leuke korting ontvangt.

Bekijk acties
Parkpas

Op vertoon van de Parkpas profiteer je van leuke acties en kortingen. Een leuke manier om de omgeving te verkennen.

Meer weten