Haal alles uit jouw Parkpas en geniet in de regio!

De Parkpas biedt jou de gelegenheid om de regio wel op een heel bijzondere manier te verkennen. Naast een exclusieve korting van 10% op alle horeca in Landal De Reeuwijkse Plassen biedt de pas je vele voordelen. Ontdek de horecagelegenheden, bezienswaardigheden, musea, streekproducten, attracties en het gevarieerde winkelaanbod in de regio. De diverse regionale ondernemers en initiatieven bieden je een leuke korting!

Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan een museum met een horecavoorziening in de buurt. Jij kunt jouw dag samenstellen zoals jij dit wilt, met voordeel!

Koop de pas

Heb jij de pas niet direct geboekt met de reservering van jouw verblijf bij Landal GreenParks? Geen zorg, je kunt hem alsnog aanschaffen, exclusief bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen.

De prijs voor deze unieke Parkpas is vastgesteld per type woning en is geldig voor alle gasten die in deze woning verblijven. Je koopt de Parkpas voor € 5,00 per persoon.

Met de korting van 10% op alle horeca binnen het park is de Parkpas dan wel heel snel terug verdiend! Daarbij geniet je over allerlei kortingen op leuke activiteiten, toegangskaarten en horeca in de omgeving van het park. Ook je gratis fiets- en wandelroutekaart download je gratis via www.parkpas.nl! De pas is geldig gedurende je verblijf op Landal De Reeuwijkse Plassen.
 

Bekijk de acties

Op deze website staan alle organisaties vermeldt met de acties die ze jou bieden. Filter de acties op een gewenste categorie bijv. eten en drinken of op de afstand vanaf Landal De Reeuwijkse Plassen.

Bekijk acties

Ga eropuit!

Een keuze gemaakt uit de vele leuke acties? Lees in de omschrijving of het wenselijk is dat je bijvoorbeeld moet reserveren en bekijk de openingstijden. Wil je meer informatie over het uitje bekijk dan de website van de organisatie. De deelnemende organisaties herken je onderweg aan de sticker op de deur.

Wij wensen je veel plezier!

Heb je een vraag?

Het kan zijn dat je nog een vraag hebt. Wij hebben de meest voorkomende vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

Ga naar de FAQ
Acties

Bekijk de vele organisaties en activiteiten waarbij jij op vertoon van de Parkpas een leuke korting ontvangt.

Bekijk acties
Partner worden?

Heb jij een aanbieding of arrangement voor de gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen?

Meld je aan