FAQ

Wij hebben speciaal voor jou de meest voorkomende vragen alvast op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen.

Op vertoon van de Parkpas wordt de korting van betreffende partner die aangeboden wordt op de website direct verwerkt bij de betaling. Let op: Neem alle Parkpassen mee bij een bezoek aan de deelnemende partners, de korting is persoonlijk per deelnemer en geldig gedurende jouw verblijf bij Landal De Reeuwijkse Plassen. De duur van het verblijf staat vermeld op jouw Parkpas. De deelnemende partners vind je op de website www.parkpas.nl en herken je door middel van de Parkpas sticker bij de entree.
Je kunt je Parkpas direct reserveren bij de boeking van je verblijf bij Landal De Reeuwijkse Plassen. Het bedrag wordt dan direct verwerkt in het totaalbedrag. Ben je al op het park en wil je alsnog de Parkpas kopen, dan kun je hiervoor terecht bij de medewerkers op het park.
Meld je dan bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen. Je kunt, zolang je gast bent van Landal De Reeuwijkse Plassen bij de receptie een nieuwe Parkpas kopen.
Nee, dit is helaas niet mogelijk. De Parkpas is exclusief voorbehouden voor gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen.
Je herkent de partners van Landal De Reeuwijkse Plassen aan de deelnamesticker bij de entree van de gelegenheid of winkel.

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen.

Acties

Bekijk de vele organisaties en activiteiten waarbij jij op vertoon van de Parkpas een leuke korting ontvangt.

Bekijk acties
Partner worden?

Heb jij een aanbieding of arrangement voor de gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen?

Meld je aan