Eten en drinken

Délifrance Reeuwijk

Gratis verse fruit smoothie

Bienvenue à Délifrance Reeuwijk, de huiskamer van Reeuwijk. De locatie voor een heerlijke kop koffie met gebak, lunch, diner, of borrel met vrienden.

Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. Je bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. Naast deze vers belegde baguettes, kun je bij Délifrance ook genieten van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen.

Onze producten zijn, naast lekker en vers, ook gezond. Ze worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte tarwe is afkomstig van onze eigen graanvelden in Frankrijk. Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk, Grands Moulins de Paris. Door samenwerking met de beste tarweproducenten kunnen zij de beste tarwe selecteren. En door constante kwaliteitscontroles en beheersing van het gehele proces – van graankorrel tot eindproduct – resulteert dit in heerlijke lekkernijen van absolute topkwaliteit. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je.

Op vertoon van de Parkpas ontvangen gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen een gratis verse fruit smoothie.

Adres: Miereakker 6
2811 BB Reeuwijk
Telefoon: 0182 391 627
In de buurt:
Reeuwijk
't Kaashuys Reeuwijk

Kaasplateau voor 4 personen voor €10,-

Winkelen
Reeuwijk
Jumbo Jim Koster

Gratis verse pizza bij aankoop van 25 euro aan boodschappen

Winkelen
Reeuwijk
Uniek Sieraad

10% korting op een Workshop Edelsmeden

Workshops